Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Miten varmistat tavaroiden pääsyn Venäjälle ja koko Tulliliiton alueelle sekä niiden vaatimustenmukaisuuden paikallisiin määräyksiin?

Venäjälle ja Tulliliiton alueelle (Venäjä, Valko-Venäjä ja Kazakstan) vietävien tavaroiden on oltava monen pakollisen sertifiointijärjestelmän, turvallisuusstandardien ja määräysten mukaisia.

Vaatimustenmukaisuuden osoittaminen on vaikeaa, koska erilaisia järjestelmiä on paljon, ne ovat monimutkaisia ja määräykset muuttuvat usein. Puutteellinen sertifiointi haittaa tai estää tavaroiden liikkumisen rajan.Tästä syystä tarvitset luotettavan yhteistyökumppanin, joka tuntee Venäjän ja Tulliliiton kaikki sertifiointimääräykset.

Hanki SGS:ltä tarvittava sertifiointi Venäjän ja Tulliliiton (Venäjä, Valkovenäjä, ja Kazakstan) vientiä varten

Maailman johtavana sertifiointiryrityksenä tarjoamme sinulle ainutlaatuisen Venäjän ja tulliliiton määräysten osaamisen. Autamme sinut saamaan tarvittavat sertifikaatit sekä muut asiakirjat olipa kyseessä yksittäinen tuote, valmistuslinja tai kokonainen tuotantolaitos.

Olemme akkreditoitu sertifiointiyritys, joka on myöntänyt Suomessa GOST R sertifikaatteja jo vuodesta 1993. Tämän vuoksi voimme tarjota sinulle syvällistä tietoa ja ajan tasalla olevaa tietoa uusimmista vaatimuksista ja muutoksista. Lisäksi voimme tarjota koulutusta ja konsultointia, jotta voit saada sertifioinnin Venäjän ja Tulliliiton maita varten.

Meidän kautta saatte seuraavat asiakirjat:

  • Vastaavuussertifikaatti ja Vastaavuusvakuutus – todistavat, että tuote on GOST R järjestelmän tai Teknisten Määräysten voimassaolevien vaatimusten mukainen
  • Valtiollinen Tuoterekisteröintitodistus  - myöntävät Tulliliiton alueen viranomaiset
  • Rostekhnadzorin (RTN) vaatimat asiakirjat – tuovat teollisuuden käyttöön tarkoitetut laitteet Venäjälle.
  • Rosstroi vastaavuussertifikaatti – varmistaa, että rakennusmateriaalisi ovat voimassaolevien vaatimustenmukaisia
  • GOST R räjähdyssuojasertifikaatti – varmistaa, että räjähdyssuojatut tuotteesi ovat vaatimustenmukaisia
  • Paloturvasertifikaatti  - varmistaa, että tuotteesi ja materiaalisi ovat paloturvallisuusvaatimusten mukaisia
  • Myös muiden asiakirjojen kuten mittaus-, tietoliikenne- ja lääkinnällisten laitteiden todistuksien hankkiminen
  • Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut – saat asiantuntijan apua investointiprojektien riskienhallintaan esisuunnittelusta lähtien aina käyttöönottoon saakka.

Ota yhteyttä meihin jo tänään saadaksesi lisätietoja Venäjän ja Tulliliiton sertifiointipalveluistamme.