Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n arvonmäärityspalvelut helpottavat ja parantavat kaupankäyntiä, onpa toimialasi tai sektorisi mikä tahansa ja oletpa missä päin maailmaa tahansa.

SGS:n arvonmäärityspalvelut on suunniteltu parantamaan ja kehittämään kaupankäynnin helpottamista. Tulojaan suojaamaan pyrkiviä valtionhallintoasiakkaita huolettaa jatkuvasti tuontituotteiden ilmoitettujen tietojen oikeellisuus erityisesti silloin, kun etusija hallintojärjestelmissä soveltuu valikoituihin tuotteisiin. Arvonmäärityspalveluihimme kuuluu tariffiluokitus, kaupankäyntitapahtumien selvittäminen ja tulliarvon varmentaminen lähtömaassa ja/tai tuotteiden alkuperämaassa.

SGS:n valikoimaan kaupankäynnin helpottamis- ja arvonmäärityspalveluja kuuluu Valitrade, Valunet, toimituksen jälkeiset auditoinnit, alkuperän varmentaminen sekä tavaran ennakkotarkastukset. Nämä palvelut parantavat kaupankäynnin helpottamista vähentämällä petosten riskiä ja rakentamalla luottamusta maahantuojien ja viejien välille.

Olemme International Federation of Inspection Agencies (IFIA) -järjestön jäsen ja kaupankäynnin asiantuntijoillamme on todellista kokemusta kauppayhteisöistä ja paikallisista kaupankäyntikäytännöistä kaikkialta maailmasta. He keskittyvät kaupankäyntimahdollisuuksien maksimointiin kaikilla sektoreilla ja toimialoilla. Pyydä lisätietoja meiltä.