Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Toimitusketjun ja valmistuksen koulutusta SGS:ltä: laaja valikoima kursseja auttaa täyttämään valmistukselle asetettavat laatuvaatimukset, noudattamaan käytäntöjä ja täyttämään toimitusketjua koskevat turvallisuusmääräykset.

Kaikkiin valmistusprosesseihin ja koko toimitusketjuun sovelletaan tiukkoja vaatimuksia, joilla varmistetaan turvallisuus, laatu, kestävän kehityksen mukaisuus ja yhdenmukaisuus. Tarjoamme laajaa kurssivalikoimaa: hyvien valmistustapojen (GMP), toimitusketjun turvallisuuden hallinnan, joustavuuden ja ISO 28000:n sekä ISO 22716:n kaltaisten hallintajärjestelmien koulutusta.

Ota meihin yhteys saman tien, niin keskustellaan toimitusketjun ja valmistuksen koulutustarpeistanne.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.