Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hallintajärjestelmien ja standardien koulutus SGS:ltä: laaja valikoima kursseja, jotta saat käsityksen yrityksellesi soveltuvista hallintajärjestelmistä ja standardeista.

Hallintokäytännöt sekä lakisääteiset ja tekniset standardit muuttuvat jatkuvasti, joten yrityksen täytyy pysyä ajan tasalla. Tarjoamme kursseja kaikkiin tarpeisiin perus- ja syventävästä koulutuksesta akkreditoituun johtaville ja sisäisille auditoijille tarkoitettuihin kursseihin, jotka täyttävät sertifiointien myöntäjien koulutukselle asettamat vaatimukset.

Miksi valita SGS:n tarjoama hallintojärjestelmien ja standardien koulutus?

Globaalina ammattilaistasoisen koulutuksen ja sertifioinnin suunnannäyttäjänä käytössämme on laajin toimialojensa asiantuntijoiden verkosto. Alan johtavat kurssit auttavat

  • perehtymään hallintojärjestelmiin ja standardeihin, jotta voit mukauttaa ne tapaasi työskennellä, pysyt selvillä markkinoiden kehittymisestä sekä kehität henkilöstöäsi ja organisaatiotasi jatkuvasti
  • täyttämään kaikki tarvittavat vaatimukset, olivatpa ne sitten sääntömääräisiä, pakollisia tai liiketoiminnan tarpeisiin perustuvia.

Ota yhteys koulutustiimiimme saman tien. Huomaat, kuinka pidämme organisaatiosi ja henkilöstösi ajan tasalla uusimpien hallintajärjestelmien ja standardien kehityksen suhteen.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.