Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n QiiQ-etätarkastukset – muodosta yhteys SGS:n asiantuntijoihin ja tarkastajiin innovatiivisen sovelluksemme avulla.

Uusimman etäteknologian avulla tarkastukset voidaan nykyään suorittaa SGS:n tarkastusasiantuntijan avulla omissa toimitiloissasi, sijaitsivatpa ne missä tahansa. SGS:n innovatiivisen QiiQ-etätarkastusmobiilisovelluksen avulla muodostat yhteyden SGS:n tarkastusasiantuntijaan, joka opastaa sinut läpi tarkastuksen - etänä, reaaliajassa. Lisäksi, kun tilaat tarkastuksen SGS:ltä, voit sovelluksen avulla olla läsnä tarkastuksessa mistäpäin maailmaa tahansa.

Asenna SGS:n QiiQ-etätarkastusmobiilisovellus mihin tahansa mobiililaitteeseen (Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustettu tablet-tietokone, puhelin tai jopa älylasit) ja muodosta Wi-Fi- tai 3/4G-yhteys.

Miksi kannattaa valita SGS:n QiiQ-etätarkastus?

QiiQ-etätarkastuksessa

  • muodostat live-yhteyden SGS:n tarkastusasiantuntijaan tai tarkastajaan toimitiloissasi sijainnista riippumatta
  • SGS:n tarkastusasiantuntija antaa vaiheittaista opastusta, esittää kysymyksiä ja tarkastaa dokumentaation
  • voit olla tarkastuksessa läsnä, vaikka et olisi paikalla sekä olla yhteydessä SGS:n tarkastajan kanssa aivan kuin olisit paikan päällä
  • tallennat tarkastuksesta videon. Lisäksi SGS:n tarkastusasiantuntija tai tarkastaja voi ottaa kuvia esimerkiksi tuotteesta, pakkauksesta tai merkinnöistä. 

Kun tarkastus on valmis, tallenne videoineen ja valokuvineen on käytettävissä arviointia ja auditointia varten.

Luotettavat etätarkastukset maailman ykköseltä

Maailman johtavana tarkastuspalvelujen tuottajana, jonka kokemus useiden alojen tarkastuksista on vertaansa vailla, annamme nyt osaamisemme käyttöösi etänä, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Saat lisätietoja QiiQ-etätarkastuspalveluista ottamalla meihin yhteyttä.