Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Liikkeenjohdon ja hallinnon koulutus SGS:ltä: laaja valikoima ratkaisuja, jotta sinä, henkilöstösi ja organisaatiosi saatte tehokkaan liikkeenjohdon ja hallinnon edellyttämät taidot ja osaamisen.

Kun haluat liiketoiminnan menestyvän, tarvitaan tehokasta liikkeenjohtoa ja hallintoa. Tarjoamme laajaa valikoimaa liikkeenjohdon ja hallinnon kursseja. Niillä käsitellään kaikkia osa-alueita johtamisen ja hallinnon kehittämisestä projektien johtamiseen ja ihmissuhdetaitojen kouluttamiseen.

Ota meihin yhteys, niin kerromme, miten voimme auttaa täyttämään johtamiselle ja hallinnolle asetettavat koulutusvaatimukset.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.