Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Me tuomme arvoa yhteiskunnalle mahdollistamalla paremman, turvallisemman ja yhdistetymmän maailman.

Voit luottaa kansainvälisiin asiantuntijaryhmiimme, jotka tarjoavat asiantuntevia yritysratkaisuja nopeampaan, yksinkertaisempaan ja tehokkaampaan liiketoimintaan riippumatta sijainnistasi ja alastasi.

Haluamme tehdä kanssasi yhteistyötä ja tarjota riippumattomia palveluita, jotka auttavat sinua parantamaan toimintaasi, vähentämään riskejä ja kehittämään älykkäitä ratkaisuja.

Ryhmämme profiili

SGS on maailman johtava tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadusta ja luotettavuudesta. Meillä on yli 97 000 työntekijää, ja maailmanlaajuinen verkostomme kattaa yli 2 650 toimipaikkaa ja laboratoriota.

Ydinpalvelumme voidaan jakaa neljään luokkaan:

  • Tarkastus: Laaja valikoima johtavia tarkastus- ja verifiointipalveluita, kuten kauppahyödykkeiden kunnon ja painon tarkastus jälleenlastauksen yhteydessä, auttavat kontrolloimaan määrää ja laatua sekä noudattamaan viranomaisvaatimuksia eri alueilla ja markkinoilla 
  • Testaus: maailmanlaajuinen testaustilojen verkostomme sekä korkeasti koulutettu ja kokenut henkilökuntamme auttavat yritystäsi vähentämään riskejä ja nopeuttamaan markkinoille pääsyä. Testaamme myös tuotteidesi laadun, turvallisuuden ja tehokkuuden terveys-, turvallisuus- ja viranomaisstandardeja vasten
  • Sertifiointi: myöntämämme sertifikaatin avulla voit osoittaa, että tuotteesi, prosessisi, järjestelmäsi tai palvelusi täyttävät kansalliset ja kansainväliset standardit sekä määräykset tai asiakkaan määrittelemät standardit
  • Verifiointi: varmistamme, että tuotteesi ja palvelusi vastaavat maailmanlaajuisia ja paikallisia määräyksiä. Yhdistämällä maailmanlaajuisen toimintaverkoston ja paikallistuntemuksen sekä ylivertaisen kokemuksen ja asiantuntijuuden käytännössä joka alalla SGS pystyy tarjoamaan palveluja, jotka kattavat koko toimitusketjun aina raaka-aineista lopulliseen kulutukseen.

Pyrimme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme ja yhteiskunnan odotukset, jotta pystymme tarjoamaan markkinoiden johtavia palveluita siellä, missä niitä tarvitaan. Erikoistuneiden liiketoimintaratkaisujen johtavana tarjoajana autamme asiakkaitamme navigoimaan yhä säännellymmässä maailmassa parantamalla laatua, turvallisuutta ja tuottavuutta sekä vähentämällä riskejä. Itsenäiset palvelumme antavat merkittävää lisäarvoa asiakkaidemme toimintoihin ja varmistavat liiketoiminnan kestävyyden.

Sen lisäksi, että tuotamme kestävää kehitystä edistäviä palveluja, arvomme osoittavat sitoutumisen yritysvastuuseen. Meille kestävä kehitys merkitsee pitkäaikaisen ja kannattavan liiketoiminnan hallintaa samalla kun kaikki ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen kohdistuvat positiiviset ja negatiiviset vaikutukset otetaan huomioon. Lisätietoa kestävän kehityksen menettelytavoistamme Yritysvastuu-osiosta.

Visiomme

Pyrimme olemaan yksi maailman kilpailukykyisimmistä ja tuottavimmista palveluyrityksistä. Parannamme ydinosaamistamme tarkastuksen, verifioinnin, testauksen ja sertifioinnin alalla jatkuvasti, jotta voimme ylittää asiakkaittemme odotukset. Tämä on keskeisintä osaamistamme. Toimimme sellaisilla markkinoilla, joilla voimme olla kilpailukykyisin ja pystymme tuottamaanjatkuvasti ainutkertaista palvelua asiakkaillemme ympäri maailmaa.

Arvomme

Haluamme tulla tunnetuksi tekemisen halusta, lahjomattomuudesta, yrittäjyydestä ja innovatiivisuudesta ponnistellessamme kohti visiotamme. Nämä arvot ohjaavat meitä kaikessa, mitä me teemme ja ne ovat perusta, jolle yrityksemme on rakennettu.

Historiamme

Vuonna 1878 perustettu SGS mullisti Euroopan viljakaupankäynnin tarjoamalla innovatiivisia maatalousalan tarkastuspalveluja. Yritys rekisteröitiin Genevessä vuonna 1919 nimellä Société Générale de Surveillance. Osakkeet listattiin ensimmäisenä Sveitsin pörssissä (SWX) vuonna 1981. Vuodesta 2001 asti meillä on ollut pelkästään yksi osakelaji, johon kuuluu rekisteröityjä osakkeita.

Viljantarkastustalon ajoilta vuodelta 1878 lähtien olemme kasvaneet vakaasti rooliimme alan johtajana. Olemme päässeet tähän jatkuvilla parannuksilla ja innovaatioilla sekä asiakkaidemme toimia tukemalla, riskien pienentämisellä ja tuottavuuden parantamisella.