Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Käyttämällä SGS:n hakemistoja sertifioiduista asiakkaista ja tuotteista voit tarkistaa myöntämiemme johtamisjärjestelmä-, prosessi- tai tuotesertifikaattien tilan sekä etsiä tietoja auditoiduista alihankkijoista.

Jälleenmyyjille, valmistajille, kuluttajille ja muille sidosryhmille avoimista hakemistoistamme voidaan etsiä tietoa erilaisia hakuehtoja, kuten asiakkaan nimi, sertifikaatin numero ja/tai tuotteen nimi, käyttämällä.

Hakemistot ovat englanninkielisiä, jos muuta ei ole ilmoitettu.

Sertifioitujen asiakkaiden hakemisto

Voit tarkistaa SGS:n myöntämän johtamisjärjestelmä- tai prosessisertifikaatin tilan sertifioitujen asiakkaiden hakemistosta.

Sähkökäyttöiset ja elektroniset kuluttajatuotteet

SGS sertifioi sähkökäyttöisiä ja elektronisia tuotteita erilaisten kansallisten ja kansainvälisten ohjelmien mukaisesti. Tämä hakemisto sisältää tietoa SGS:n sertifiointilaitosten antamista voimassaolevista sertifioinneista ja sekä omista sertifioinneistamme.

Etsi SGS:n sertifioimien sähkölaiteasiakkaiden hakemistosta >

Etsi SGS Fimkon turvallisten tuotteiden rekisteristä (ennen 1.1.2019 sertifioidut tuotteet) >

Auditoidun alihankkijan verifiointi (Kiina)

Tukeaksemme kansainvälisten ostajien sekä kiinalaisten pienten ja keskisuurten yritysten välisiä suhteita olemme kehittäneet tietokannan, jonka avulla kumppanit voivat tarkastella alihankkijatarkastusten tuloksia. Tietokannasta voidaan tehdä hakuja käyttämällä raportin numeroa tai alihankkijan nimeä.

Etsi SGS:n auditoimien kiinalaisten alihankkijoiden verifiointitietokannasta >

California Air Resources Board: Airborne Toxic Control Measures (CARB ATCM)

CARB ATCM -hakemisto tarjoaa valmistajille, jakelijoille, maahantuojille ja jälleenmyyjille mahdollisuuden etsiä tietoja komposiittipuutuotteiden sertifioinneista.

Etsi SGS CARB ATCM -hakemistosta >

Jalkinekomponentit ja -tuotteet

SGS:n ECOSECURE-sertifiointi auttaa eri puolilla maailmaa toimivaa jalkineteollisuutta. Sen ansiosta on mahdollista tarkistaa, että komponentit ja/tai tuotteet on testattu ja sertifioitu tämän globaalin käytännön mukaisesti.

Etsi SGS:n ECOSECURE-sertifioimien asiakkaiden hakemistosta >

Elintarvikkeiden sertifiointimerkit

Elintarvikkeiden sertifiointimerkit kertovat toimittajan sitoutumisesta elintarviketurvallisuuteen, terveellisyyteen ja hygieniaan. Hakemistomme ansiosta elintarvikkeiden toimitusketjun organisaatiot voivat tarkastaa asiakkaidemme sertifiointien tilan.

Selaa SGS:n elintarvikesertifiontimerkkihakemistoa (vain osoitteessa SGS.com) >

Lisätietoja kuluttajatuotteiden sertifioinneista

Kuluttajatuotteiden sertifioinneista on lisätietoja ohjelmien omilla sivustoilla:

  • IECEE: IECEE-testaussertifikaattitietokanta sisältää kaikki rekisteröidyt ja maailmanlaajuisesti myönnetyt CB-sertifikaatit. Siirry IECEE-tietokantaan >
  • Brazil INMETRO: INMETRO-sertifikaattirekisterin ansiosta käyttäjät voivat tarkastaa Brasiliassa toimivien organisaatioiden ja tuotteiden tilan. Siirry INMETRO-rekisteriin >