Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n toimitusketjuun liittyvät palvelut – varmista laadunvalvonta ja lainsäädännön noudattaminen, arvioi tavarantoimittajat, valvo tuotantoa ja seuraa toimitusaikatauluja.

Globaalin talouden kasvaessa alihankkijat voivat olla yhä laajemmalla alueella ympäri maailmaa. Tämän johdosta voi olla vaikeaa varmistua, että kaikki laatuun ja lainsäädäntöön liittyvät vaatimukset täyttyvät.

Ainutlaatuisen globaalin verkostomme ansiosta voimme auttaa laadunvarmistuksessa ja kaikkien sopimusvelvotteiden, hallinnollisten määräysten, menettelyohjeiden ja standardien noudattamisessa koko toimitusketjun matkalla kaikkialla maailmassa.

Voimme auttaa arvioimaan tavarantoimittajat, valvomaan tuotantoa, seuraamaan toimitusaikatauluja sekä fyysisesti tarkastamaan toimitusten ja testinäytteiden laadun ja määrän. Lisäksi tarjoamme kätevästi yhden ainoan yhteyshenkilön kaikkia toimitusketjuun liittyviä palvelujasi varten.

Olemme luotettava, maailman johtava toimitusketjuun liittyvien palveluiden toimittaja. Tarjoamme käyttöösi maailmanlaajuisen valikoiman projektiasiantuntijoita sekä tekniikan ja ympäristöasioiden asiantuntijoita, joilla kaikilla on huippuluokan tietämys ja kokemus palveluiden tarjoamisesta kansainvälisissä projekteissa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää, miten palvelumme voivat auttaa sinua valvomaan toimitusketjuasi tarkemmin.