Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Teollisuuden tarpeisiin perustuvaa koulutusta SGS:ltä – valikoima toimialakohtaisia työvoiman kehittämisratkaisuja monille elinkeinoille ja yrityksille.

Olipa toimiala tai taitovaatimukset millaiset tahansa, me tarjoamme kokeneiden ammattilaisten muodostaman verkostomme avulla toimialakohtaista koulutusta, joka auttaa työvoimaa parantamaan olemassa olevia taitojaan ja hankkimaan uusia. Me voimme auttaa osallistujia kehittymään urallaan. Samalla koulutuksemme auttaa parantamaan organisaatiosi tehokkuutta, hallitsemaan riskejä ja tuomaan kilpailuetua.

Ota meihin yhteyttä, jotta saat lisätietoja siitä, miten toimialakohtainen koulutuksemme voi auttaa organisaatiotasi.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.