Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Analyyttiset, bioanalyyttiset ja kliiniset testaukset sekä prosessinhallintapalvelut antavat käyttöösi laajan valikoiman keskeisiä palveluita.

SGS:n Life Sciences -palvelut: optimoi tuotekehitysaikataulusi ja mahdollista lääkkeiden ja lääketieteellisten laitteiden nopea ja turvallinen pääsy markkinoille.

Mitään muuta toimialaa ei ole säädelty yhtä raskaasti kuin lääkkeiden ja lääketieteellisten laitteiden kehittämistä, testausta ja jakelua. Tästä syystä tarjoamme asiantuntijapalveluita ja resursseja, jotka auttavat sinua navigoimaan lääkkeiden ja lääketieteellisten laitteiden markkinoiden karikoissa.

Maailman johtavana testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen biotieteiden alalta. Sen ansiosta 20 tärkeintä lääketeollisuuden ja biotekniikan alan yritystä valitsee meidät usein ensisijaiseksi kumppanikseen. Palvelumme kattavat esimerkiksi seuraavat osa-alueet:

  • tuotteiden pääsy markkinoille nopeasti, turvallisesti ja täsmällisesti 
  • parhaiden käytäntöjen noudattaminen ja vaatimustenmukaisuuden varmistaminen kansallisten ja kansainvälisten määräysten mukaisesti
  • monipuoliset tukipalvelut lääkkeiden kehitystyön kaikissa vaiheissa, molekyylitasolta markkinoille saakka. Monipuolisiin ratkaisuihimme sisältyvät kliiniset tutkimukset, karakterisointi, julkaisutestaukset, auditoinnit, sertifioinnit ja verifioinnit.
  • Tarjoamme käyttöösi maailman suurimman analyyttisten sopimuslaboratorioiden verkoston, jonka henkilökunta koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista tutkijoista ja käyttöhenkilökunnasta. Lisäksi tarjoamme kolme faasin I yksikköä ja kliinisen tutkimuksen hallintaan erikoistuneita toimipisteitä Euroopassa ja Yhdysvalloissa.
  • Hyödynnä asiantuntemuksemme lääketieteellisiä laitteita koskevista määräyksistä sekä sertifiointi-, koulutus- ja testauspalvelumme, joiden avulla tuot tuotteesi nopeasti markkinoille yrityksesi koosta riippumatta.
  • Tarjoamme myös terveys-, kauneus- ja wellness-tuotteiden, mukaan lukien ravitsemus- ja laihdutustuotteiden, testaus- ja sertifiointiratkaisut.
  • Tarjoa henkilökunnallesi tehokasta koulutusta. Koulutuspalvelumme kattavat lääketeollisuuden, lääketieteellisten laitteiden sekä terveys-, kauneus- ja hyvinvointituotteiden koulutukset. Kurssimme voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin, ja ne voidaan järjestää joko omissa tiloissasi tai muualla. Tarjoamme myös verkkokoulutusta, jonka ansiosta opiskelijat voivat suorittaa kurssit omassa tahdissaan ja haluamaan ajankohtana.

Ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja Life Sciences -alan palveluistamme.