Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tuotantoon ja tuotteisiin liittyvät palvelut – täytä kaikki laatuun ja lainsäädäntöön liittyvät vaatimukset maailmanlaajuisen toimitusketjun jokaisessa vaiheessa.

Teollisuustuotteiden laadulla, vaatimustenmukaisuudella ja turvallisuudella on suuri rooli maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa. Useat maat vaativat, että tuotteet täyttävät kansallisten, alueellisten tai kansainvälisten turvallisuusstandardien vaatimukset. Autamme sinua tarjoamaan näiden standardien edellyttämät vaatimustenmukaisuustodistukset riippumattoman ja akkreditoidun tuotetestauksen ja -sertifioinnin avulla.

Tuotantoon ja tuotteisiin liittyvät palvelumme voivat auttaa sinua laadunvarmistuksessa ja riskien vähentämisessä koko toimitusketjussasi kattavien materiaalien testauksen, tuotesertifioinnin sekä laadunhallintajärjestelmän sertifioinnin ja nopeuttamisen avulla. Palvelumme voidaan totetuttaa paikan päällä ennen tuotantoa, tuotannon aikana tai tuotannon jälkeen.

Johtavana teollisuuden riippumattomien tarkastuspalvelujen toimittajana voimme tarjota käyttöösi vertaansa vailla olevan kokemuksen ja asiantuntemuksen sekä ainutlaatuisen globaalin toimintasäteen. Tämän ansiosta voimme tarjota käyttöösi koulutetut ja osaavat tekniset asiantuntijat nopeasti kaikkialla maailmassa tuotannon ja laadun verifioimiseksi.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten tuotantoon ja tuotteisiin liittyvät palvelumme voivat auttaa täyttämään kaikki laatu- ja lakisääteiset vaatimukset.