Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

OLE 100 % OMA ITSESI. Olet utelias. Haluat oppia. Olet valmis kasvamaan.

SGS:llä voit olla 100% oma itsesi. Meillä vallitsee avoin yrityskulttuuri. Kannustamme sinua yltämään parhaisiin saavutuksiisi, suhtautumaan työhösi intohimoisesti ja kehittymään joka päivä.

Kansainvälinen laajeneminen, huipputekniikka ja globaalit asiakassuhteet ovat vain osa asioista, joita voit urallasi SGS:llä hyödyntää. Luotamme ja tuemme henkilöstöämme. Yhtä tärkeää on, että henkilöstö tietää saavansa käyttöönsä tarvittavat resurssit ja pääsevänsä hyödyntämään mahdollisuuksia kehittää taitojaan.

OLE 100 % OMA ITSESI

On olemassa harvoja termejä jota kuvaavat SGS:ää yhtä hyvin kuin 100% Sitoudumme työhömme täydellisesti. Täsmällisyys ja tarkkuus, jotka ovat liiketoimintamme ydin. Alallamme välttämätön tinkimätön vaatimustaso Vastuuntunne, joka syntyy siitä, että sinulla on elintärkeä rooli miljoonien ihmisten elämään vaikuttavissa projekteissa. Globaalin toimintamme valtava laajuus. Tarve saavuttaa asiakkaidemme täydellinen luottamus ja tiimiemme välinen ehdoton avoimuus. Halu kehittää liiketoimintaamme ja innovoida. Tuki, jota henkilöstömme saa kehittyäkseen. Asiantuntemus ja kokemus, joita maailman johtavana tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme.

Innovatiivinen ja yrittäjähenkinen

Liityt globaaliin verkostoon, jossa henkilöstöön sitoudutaan vahvasti. Liiketoimintamme perustuu uudenlaiseen rohkeaan ajatteluun. Siksi henkilöstöämme kannustetaan ajattelemaan yrittäjähenkisesti. Saat päästää luovuutesi valloilleen ja kokeilla asioita, joita ei ole tehty koskaan aikaisemmin.

Kannustamme kaikkia kehittämään liiketoimintaa ja innovoimaan. Lupaamme 100% tuen, jotta voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Kansainvälisen läsnäolomme, vahvan johtajuutemme ja markkinoilla ansaitsemamme hyvän maineen avulla sitoudumme 100% kehittämään henkilöstöämme.

Katso, mitä mieltä SGS:llä työskentelevät nuoret ovat.

Ralph Alfred Aguilar
Ralph Alfred Aguilar
Laboratory Analyst
Mariana Da Matta
Mariana Da Matta
Execution Analyst
Matthew McGarrity
Matthew McGarrity
Technical Manager