Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Maailmamme on riippuvainen vakaasta ja luotettavasta energiahuollosta.

Turvallisen ja käyttövarman energiavirran tuottaminen tarpeidemme täyttämiseksi on haastava tehtävä, mikä vaatii arviointia sekä voimaloiden rakentamiseen ja toimintaan liittyvien teknisten riskien hallintaa. Voimalan ei ainoastaan ole pystyttävä tuottamaan luotettava energiavirta, vaan sen tulee tehdä niin luotettavalla, turvallisella ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisella tavalla, jolla on pienin mahdollinen vaikutus ympäristöön.

SGS, jolla on laaja asiantuntemus globaalissa energiateollisuudessa ja maailmanlaajuinen toimitilojen verkosto, tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotka auttavat varmistamaan voimaloiden optimaalisen suorituskyvyn suunnittelu- ja rakennusvaiheista aina toimintaan saakka.

SGS, jonka valikoimassa on palveluja arvioinnista verifiointiin, tarkastuksista auditointeihin sekä testauksesta koulutukseen, on paras vaihtoehto kumppaniksi, kun haluat varmistaa, että voimalasi rakentaminen ja käyttö on toteutettu turvallisella, luotettavalla ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisella tavalla.