Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Rekrytointiprosessimme on suunniteltu niin, että pystymme valitsemaan luovat ja innovatiiviset ihmiset, joilla on tekemisen halua ja potentiaalia.

Teemme valintamme taitojen, koulutuksen, kokemuksen ja motivaation perusteella.

Rekrytointiprosessi

Ensimmäinen vaihe: Avoin työpaikka ja haku

Tunnista itsellesi parhaiten soveltuva tehtävä ja urallesi asettamasi odotukset. Lähetä CV ja hakemus.

Toinen vaihe: Puhelinhaastattelu

Rekrytointiosastomme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli profiilisi vastaa hakemaamme. Tarpeen vaatiessa voimme järjestää ensimmäiseksi puhelinhaastattelun, jotta voimme tutustua sinuun.

Kolmas vaihe: Ensimmäinen haastattelu

Jos olet mielestämme tehtävään sopiva hakija, sinut kutsutaan haastatteluun paikan päälle. Haastattelijoiden ja rekrytoivan esimiehen tekemän haastattelun tarkoitus on saada selville uraa koskevat kiinnostuksen kohteesi, koulutustaustasi, taitosi, pätevyytesi ja kokemuksesi sekä mikä motivoi sinua menestymään työssäsi.

Neljäs vaihe: Arvioinnit

Saatamme pyytää sinua osallistumaan soveltuvuusarviointiin, jonka avulla voimme paremmin ymmärtää vaikuttimiasi ja selvittää, miten toimit työssä.

Viides vaihe: Toinen haastattelu

Jos olet selviytynyt menestyksekkäästi ensimmäisestä haastattelusta, kutsumme sinut toiseen haastatteluun. Näiden haastattelujen avulla sekä hakija että SGS voivat arvioida mahdollista tulevaa yhteistyötä, ja hakija saa myös käsityksen siitä, millaista työskentely meidän kanssamme on.

Suositusten tarkastus

Pyydämme suosittelijoiltasi lisätietoja työsuorituksistasi, taidoistasi ja toiminnastasi työpaikalla.

Valinta ja työtarjous

Valintapaneelimme valitsee pätevimmän hakijan tehtävään. Kun sinut on valittu tehtävään, saat henkilöstöosastolta työtarjouksen ja voit esittää siihen liittyviä lisäkysymyksiä.

Jos sinua ei valita, älä lannistu. Taitosi saattavat sopia muihin avoinna oleviin työtehtäviin tulevaisuudessa, joten kehotamme kaikkia aikaisempia hakijoita käymään usein sivuillamme ja tutkimaan uusia uramahdollisuuksia.

Luottamuksellista ja puolueetonta

Takaamme, että hakiessasi työtä SGS:ltä hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti.

Jos haluat kehittymistä ja uramahdollisuuksia, lähetä työpaikkahakemus SGS:lle.