Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n järjestämät prosessienparantamiskurssit: laaja valikoima koulutusta prosessien turvallisuuden ja tehon varmistamiseksi

Prosessit on optimoitava, jotta riskejä vähennetään ja asiakastyytyväisyyttä parannetaan. Tarjoamme kattavaa prosessienparantamiskoulutusta, jossa käsitellään laajaa aihevalikoimaa perussyiden analysoimisesta ja toiminnallisesta turvallisuudesta esimerkiksi Lean- ja Six Sigma -menetelmiin.

Saat lisätietoja prosessienparantamiskoulutuksesta ottamalla yhteyttä meihin saman tien.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.