Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Riskien- ja turvallisuudenhallintakoulutus antaa osaamista ja taitoja, jotta liiketoiminnan turvallisuus varmistetaan ja sitä uhkaavat riskit saadaan hallintaan.

Riskien hallitseminen ja turvallisuuden varmistaminen on tärkeää organisaatiollesi. Tarjoamme riskien- ja turvallisuudenhallintakoulutusta jolla varmistetaan, että henkilöstöllä on tarvittavat taidot ja osaamista. Valikoima sisältää esimerkiksi korruption estämisen, riskitietoisen ajattelun, ISO 270001 -tietoturvan, toimitusketjun ISO28000-suojauksen, ISO 31000 -riskienhallinnan ja CV-PAT-menetelmät.

Saat lisätietoja riskien- ja turvallisuudenhallintakoulutuksesta ottamalla yhteyttä meihin jo tänään.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.