Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Laatu, turvallisuus ja tehokkuus ovat elintarvikkeiden arvoketjun avaintekijöitä. Kukin näistä tekijöistä vaikuttaa liiketoimintasi kestävyyteen, tuotteidesi suosioon ja liiketoimintasi markkinoitavuuteen.

SGS:ssä hallitsemme riskien pienentämisen ja tehokkuuden parantamisen arvoketjun jokaisessa vaiheessa aina alkutuotannosta vähittäiskauppaan ja ravitsemusliikkeisiin asti. Alaamme kuuluu:

  • Alkutuotanto
  • Kuljetukset, logistiikka ja kauppa
  • Jalostajat ja toimittajat
  • Vähittäismyynti ja hotelli- ja ravintolapalvelut

Maailmanlaajuisen asiantuntijatiimimme avulla pystyt takaamaan, että toimintasi noudattaa korkeimpia globaaleja standardeja alkaen aina koulutuksesta ja tarkastuksesta, auditoinnista ja sertifioinneista, testauksesta ja neuvontapalveluista vähittäiskauppatutkimuksiin ja Mystery Shopping -palveluihin asti.

Räätälöidyt ratkaisut laaditaan tiiviissä yhteistyössä oman organisaatiosi kanssa. Ratkaisumme kattavat kaikki sektorit ja ottavat huomioon myös asiakkaiden ja kuluttajien kasvavan kiinnostuksen päivittäisten toimiesi aiheuttamiin sosiaalisiin, taloudellisiin ja ympäristöön kohdistuviin vaikutuksiin.

Yli 130 vuoden kokemuksella ymmärrämme toimialasi haasteita. Suojaa tuotemerkkisi, vahvista asiakkaidesi luottamusta ja anna yritystoiminnallesi mahdollisuus tulla kannattavammaksi SGS:n elintarviketeollisuuden ratkaisujen avulla.