Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Materiaalien testauskoulutus SGS:ltä: syvällistä perehtymistä materiaalien testaustekniikoihin laajan kurssivalikoiman avulla.

Materiaalien testaus on pitkälle erikoistunut alue, jolla vaaditaan asiantuntemusta ja tarkkoja tuloksia. Tarjoamme laajan materiaalintestauskurssien valikoiman. Kursseilla perehdytään erilaisiin tekniikoihin, kuten rikkomaton aineenkoetus (NDT) ja laitteiden toiminnallinen turvallisuus.

Ota meihin yhteys saman tien, niin keskustellaan materiaalientestauskoulutuksen tarpeistanne.

Ihmisten ja yritysten toiminnan tehostaminen SGS Akatemian avulla

Ammattilaisten kouluttamisen globaalina suunnannäyttäjänä meillä on käytössämme eri puolilla maailmaa sijaitsevia osaamiskeskuksia, joissa tarjoamme parhaat sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuvat oppimis- ja kehittämisratkaisut.

Meillä on näyttöjä menestymisestä. Toimitamme kaikille avoimia, omissa tiloissa tai verkossa järjestettäviä kursseja maailman suurimmille yrityksille ja julkishallinnolle. Osaavat kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutuksessamme teoriaa sovelletaan käytäntöön, joten se avaa ovet todelliseen maailmaan. Siksi voit luottaa siihen, että koulutuksemme on laadukkaan yhdenmukaista. Se kehittää organisaationne jokaista tasoa kaikkialla maailmassa.

SGS Akatemia osaa auttaa kaikkia toimialoja kaikilla aihealueilla. Ota meihin yhteys, niin kuulet lisää.