Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Autamme organisaatioita varmistamaan omien ja kumppaniensa prosessien sekä järjestelmien tehokkuuden ja hallinnan eri sidosryhmien asettamien laatua, työterveyttä ja turvallisuutta, ympäristönhallintaa sekä sosiaalista vastuuta ja muita kestävää kehitystä koskevien vaatimusten mukaisesti.

SGS:n kestävää kehitystä tukevat palvelut: varmistamme vastuullisemman, tasapainoisen ja kestävän tulevaisuuden yhteistyössä kanssasi.

Kestävä kehitys on aikamme tärkeimpiä puheenaiheita. Laajan medianäkyvyyden ja suuren julkisen kiinnostuksen myötä vastuullisten toimintatapojen kehittämisestä on tullut entistä tärkeämpää.

Kestävä kehitys ei ole kuitenkaan meille uusi asia. Olemme toimittaneet kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja ja palveluita yrityksille sekä organisaatiolle kaikkialla maailmassa jo vuosikymmenten ajan. Tämän ansiosta voimme auttaa yritystäsi kehittämään entistä ympäristöystävällisempiä käytäntöjä, tukemaan sosiaalista kehitystä ja saavuttamaan paremman taloudellisen tasapainon. Palvelumme:

  • Liiketoiminnan ympäristövastuun kehittäminen: tarjoamme kattavat testaus-, tarkastus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutuspalvelut. Voimme verifioida esimerkiksi yrityksesi hiilidioksidipäästökauppaa. Tarjoamme myös tuulienergiaan liittyviä neuvontapalveluita, maaperätestauksia sekä veden epäpuhtauksien testausta. Lisäksi palvelumme kattavat ilmanlaadun ja melusaasteiden tarkastukset, pohjaveden dispersiomallinnukset sekä hyväksyttyjen tärinätasojen mittaukset. Lisäksi tarkastamme ja sertifioimme yrityksesi ympäristönhallintajärjestelmät sekä tarjoamme niihin liittyviä käyttö- ja raportointikoulutuksia henkilöstöllesi.
  • Varmista toimitilojesi ja tuotantosi kestävyys: tarjoamme monipuolisia palveluita esimerkiksi tuotantotilojen ja toiminnan hallintaan, ympäristöystävällisten prosessien kehittämiseen ja toimittajiesi ympäristövaikutusten arviointiin. Meillä on myös laaja valikoima työkaluja toimitusketjun riskinhallintaan.
  • Paremman työ- tai sosiaalisen ympäristön kehittäminen: arviointi-, raportointi- ja tukipalvelumme auttavat kaikissa yrityksesi tuotantoketjun hallintaan, sosiaaliseen vastuuseen, jäljitettävyyteen ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Maailman johtavana testaus-, tarkastus-, verifiointi-  ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi monipuolisen asiantuntemuksen, kokemuksen ja globaalin toimintaverkoston edut. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavista palveluistamme kaikissa kestävään kehitykseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Wind turbine

Discover Our Sustainability Solutions

Achieve your sustainability goals with our range of sustainability services.

Find Out More