Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Energian globaali kysyntä kasvaa nopeasti kehittyvien talouksien teollistumisen ja rikastumisen, globalisaation, energiavarmuutta koskevien huolien ja ympäristön kannalta kestäviin polttoaineisiin kohdistuvan kasvaneen kiinnostuksen takia.

Näihin tarpeisiin vastaamiseksi energiantoimittajilla on oltava entistä parempi pääsy vaihtoehtoisiin energianlähteisiin, mm. biopolttoaineisiin, uraaniin, hiilikerroksen metaaniin ja öljyhiekkaan.

Vaikka uudet energianlähteet tarjoavatkin uusia kasvumahdollisuuksia energia-alalla uusien ja innovatiivisten teknologioiden myötä, aiheutuu myös useita toimintahaasteita. SGS on edelläkävijä analyysi-, prosessi- ja kauppateknologioiden kehittämisessä biopolttoaineille, uraanin louhimiselle, hiiliesiintymien metaanille ja öljyhiekalle. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta voit tarjota näitä energianlähteitä asiakkaillesi turvallisesti, tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

SGS:llä on maailmanlaajuisesti laajalti kokemusta kattavan palveluvalikoiman tarjoamisesta asiakkaille, jotka osallistuvat perinteisten ja uusien energiahyödykkeiden etsimiseen, kehittämiseen, tuottamiseen ja kauppaan. Tarjoamme luotettavaa ja riippumatonta tukea energian arvoketjun kaikissa vaiheissa:

  • Etsintäpalvelut
  • Prosessikaavion laatiminen ja prosessin suunnittelu
  • Turvallisuus- ja lisenssivaatimukset. SGS:llä on todistetusti kokemusta terveyttä, turvallisuutta ja ympäristöä koskevista käytännöistä ja protokollista, mukaan lukien radioaktiiviset materiaalit
  • Kaupalliset tukipalvelut

Tee yhteistyötä SGS:n kanssa ja hyödy maailmanlaajuisesti tunnustetuista valmiuksistamme energia-alalla.