Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kansainvälinen tiimimme tarjoaa luovia teknisiä ratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi toimintojen ja laitteistojen eheyttä, turvallisuutta sekä luotettavuutta.

Teollinen valmistaminen: SGS:n avulla saavutat päämääräsi.

Teollinen valmistaminen kattaa monia eri toimialoja lääketeollisuudesta maatalouskoneisiin tai ilmailusta autoteollisuuteen ja kaikkea siltä väliltä. Teollinen valmistaminen on monimutkaista, ja se vaatii erilaisten standardien ja säädösten tarkkaa noudattamista sekä laatu-, terveys- ja turvallisuusmääräysten sekä usein myös kansainvälisten säädösten täyttämistä.

SGS:n monipuoliset palvelut auttavat varmistamaan teollisen valmistusprosessisi sujuvuuden, valmistitpa sitten komponentteja tai suoraan kuluttajille myytäviä lopputuotteita. Maailman johtavana testaus-, verifiointi-,  sertifiointi- ja tarkastusyrityksenä ymmärrämme teollisen valmistuksen vaatimukset prosessinohjauksesta logistiikkaan.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja palveluistamme, kuten materiaalien testaus, tuotesertifiointi, metallurgia ja prosessisuunnittelu, tuotantolaitos- ja käyttötuki, laadunvalvonta ja hallintajärjestelmien sertifiointi. Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme auttavat kehittämään ja vahvistamaan yrityksesi liiketoimintaa, kilpailukykyä ja kannattavuutta. Varmistamme, että sekä prosessisi että tuotteesi ovat oman alasi vaatimusten mukaisia, ja autamme todistamaan lakisääteisten määräysten täyttymisen.

Lue lisää palveluistamme, jotka auttavat tehostamaan tuotteidesi valmistusta ja prosesseja.