Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Miten varmistut, että tuotetestaus leluille ja tekstiileille on kaikkien määräysten ja laatuvaatimusten mukainen?

Kuluttajatuotteiden  valmistus on siirtynyt  suurelta osin Suomen ja Euroopan ulkopuolelle. Tuotteiden laadun valvonta  kohtuullisin kustannuksin on tullut vaikeammaksi suomalaiselle maahantuojalle.  Laatu ei ole myöskään ainoa kriteeri hyvälle ja turvalliselle tuotteelle, vaan sen tulee myös täyttää markkinointimaan lainsäädännön vaatimukset. Jos viet tuotteita useisiin maihin, saattaa näissä olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tuotteillesi. Tämän takia tarvitset luotettavan testaus- ja tarkastusyhteistyökumppanin jotta voit varmistua, että tuotteesi (esim. lelut ja tekstiilit) ovat kaikkien laatuvaatimusten ja määräysten mukaisia.

Suomen johtava lelu- ja tekstiilituotteiden testaaja tarjoaa testausratkaisuja tuotteellesi

Olemme yksi johtavia testaus- ja tarkastusyrityksiä Suomessa ja tarjoamme yrityksellesi huippuluokan asiantuntemusta leluista ja tekstiileistä. Tarjoamme ainoalaatuisen maailmanlaajuisen verkoston laboratorioita ja tarkastajia, jotka auttavat yritystäsi kriitisissä testauksissa riippumatta siitä missä tuotteesi valmistetaan. Voimme selvittää mitkä vaatimukset tuotteesi tulisi täyttää Suomen, Euroopan tai minkä muun tahansa maan markkinoita varten.

Voimme auttaa yritystäsi:

  • varmistamaan, että tuotteesi täyttää voimassa olevat vaatimukset: testaamme tuotteesi:  tekstiilit ja lelut laboratoriossamme Helsingissä mekaanisten ja fysikaalisten ominaisuuksien sekä syttyvyysominaisuuksien osalta. Kotkan laboratoriossamme testaamme erilaisten kuluttajatuotteiden haitta-ainepitoisuuksia, kuten tekstiilien formaldehydipitoisuuksia, muovituotteiden ftalaattipitoisuuksia tai raskasmetallien siirtymistä elintarvikekontaktimateriaaleista elintarvikkeeseen.
  • varmistamaan tuotteesi laadun joka vaiheessa: tarkastamme lähetyksesi  tuotteiden valmistusmaassa joko tuotannon aikana tai tuotteiden ollessa valmiita toimitettavaksi. Voimme myös tarkastaa tuotteesi niiden saavuttua Suomeen.
  • arvioimaan toimittajaasi: tekninen arviointimme keskittyy toimittajan kyvykkyyteen valmistaa tilaamianne tuotteita sopimallanne toimitusajalla. Tähän liittyvä sosiaalinen arviointi keskittyy työntekijöiden työoloihin, muun muassa työaikoihin, palkanmaksuun, terveyteen ja turvallisuuteen sekä lapsityövoiman käyttöön.
  • selvittämään tuotteeseesi liittyvät vaatimukset:  EU:ssa on oma lainsäädäntö useille kuluttajatuotetyypeille, kuten leluille tai elintarvikkeen kanssa kosketukseen tuleville materiaaleille.  Tämän lisäksi tulee ottaa huomioon, että tuotteellesi voi olla eri markkinointimaissa kansallista lainsäädäntöä.
  • arvioimaan asiakirjoja: toimittajilta saamasi asiakirjat saattavat olla vaikeasti ymmärrettäviä. Suomalaiset asiantuntijamme selvittävät, ovatko asiakirjat riittäviä ja oikeita tuotteillesi.

Ota yhteyttä meihin tänään saadaksesi lisätietoja miten lelu- ja tekstiilituotteiden testauspalvelut voivat auttaa yritystäsi.