Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 16. marraskuuta 2022

MIHIN: 16. marraskuuta 2022

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Suomi

HINTA

695 € (+ ALV)

ILMOITTAUDU

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä koulutuksesta.

Kesäkuussa Oulussa pidetty koulutus järjestetään nyt Helsingissä!  SGS Akatemia järjestää terveydenhuollon tuotteiden valmistajille, maahantuojille ja jakelijoille koulutuksen aiheesta: 

Riskienhallinta osana sähköturvallisuustestausta

Koulutuksessa käsitellään lääkinnällisten laitteiden sähköturvallisuutta ja riskienhallintaa osana testausta standardin IEC 60601-1 ed.3.2 vaatimusten pohjalta. Päivän aikana paneudutaan erityisesti riskienhallintaan, joka ohjaa hyvin vahvasti lääkintälaitteiden suunnitteluvaatimuksia ja itse testausta. 

Tervetuloa kuulemaan miten tämä vaikuttaa oman yrityksesi toimintaan ja vaatimuksiin. 

Aika ja paikka: 

16.11.2022 klo 9:00-16:00 (ilmoittautuminen ja aamupala klo 8:30 alkaen) 
Juju Kampus, Takomotie 8, 00380 Helsinki

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka:

  • vastaavat lääkintälaitteita valmistavan yrityksen tuotekehityksestä
  • ovat mukana kehittämässä lääkintälaitetta
  • vastaavat tuotteiden viranomaisvaatimusten täyttämisestä
  • vastaavat lääkintälaitteiden markkinoille saattamisesta

Koulutuksen tavoite ja sisältö:

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille kokonaiskuva standardin IEC 60601-1 testausvaatimuksista. Koulutuksen sisältö: IEC 60601-1 ed.3.2

  • Standardin merkitys eri markkina-alueiden hyväksynnöissä
  • MDR & harmonisoitujen standardien tilanne
  • Basic Safety, Essential Performance, Equivalent Safety ja näiden vaikutus testaukseen
  • Riskienhallinta lääkintälaitteissa – tavoitteet, tausta ja standardit
  • Riskianalyysiesimerkkejä
  • Sähköturvallisuus
  • Paristokäyttöiset laitteet
  • Mekaniikka
  • Esimerkkejä
  • Ennakkokysymysten läpikäynti
Osallistujat voivat lähettää asiantuntijalle aiheeseen liittyviä kysymyksiä myös ennakkoon. Kysymykset voi lähettää viimeistään 31.10.2022 osoitteella anne.paakkunainen@sgs.com

Asiantuntija:
 
Puhujana koulutuksessa toimii:  Ilpo Pöyhönen, Technical Manager, SGS Fimkon Medical Devices -asiantuntija

Hinta: 

Koulutuksen hinta on 695 €/hlö. Hintaan lisätään 24% arvonlisävero. Opiskelijat -50%, Healthtech Finland-jäsenyritys -50 €/hlö normaalihinnasta. Jos olet opiskelija tai Healthtech Finlandin jäsen, mainitsethan asiasta kun saat vahvistuksen. 

Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Luentomateriaali toimitetaan osallistujille sähköisessä muodossa koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen:

viimeistään 1.11.2022

Saat vahvistuksen sähköpostitse kahden päivän sisällä ilmoittautumisesta. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä SGS.Akatemia@sgs.com

Ehdot:
 

Noudatamme THL:n ohjeistusta Covid-19 osalta: tarkista ennen koulutukseen saapumista ajankohtaiset ohjeet THL:n sivuilta. Jos ilmoittautuneella on hengitystieinfektio-oireita tai tiedossa altistuminen koronavirukselle, hän ei voi osallistua koulutukseen. Osallistuja huolehtii tarvittaessa itse henkilökohtaisen hengityksensuojaimen hankkimisesta.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kaksi viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. Jos viranomaisten ohjeistus Covid-19 tilanteeseen liittyen vaatii, koulutus voidaan perua myös lähempänä koulutusajankohtaa. Tällaisissa tilanteissa koulutus voidaan järjestää myöhemmin tai maksu palauttaa.

Jos koulutuksen järjestämisajankohtana on voimassa paikallisia kokoontumisrajoituksia, otamme koulutukseen sallitun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kaikkia ilmoittautuneita ei voida ottaa tilaisuuteen, mahdollisesti jo suoritettu osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa tai koulutuksen järjestämispaikkaa. Jos osallistuja peruu osallistumisen vähintään kaksi viikkoa ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta hyvitetään 50%. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei peruta ollenkaan, hintaa ei palauteta. Mikäli sairastut tai et voi osallistua koulutukseen, ilmoita siitä mahdollisimman pian:  anne.paakkunainen@sgs.com Koulutuspaikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. 

Lisätietoja: 

Ilpo Pöyhönen 
Anne Paakkunainen

 

 

Ota meihin yhteyttä