Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 11. lokakuuta 2022

MIHIN: 11. lokakuuta 2022

MISSÄ

Online, Online

KIELI

Kurssin kieli: Englanti

HINTA

195 €

ILMOITTAUDU

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä koulutuksesta.

Kuulonsuojaimet valmistajan näkökulmasta 

11.10.2022 klo 10-12 Teams-webinaari

Aiotko sertifioida tuotteesi kuulonsuojaimiksi eli henkilönsuojaimiksi (PPE)? Onko tuotteellasi henkilönsuojaindirektiivin mukainen sertifiointi, joka pitäisi päivittää henkilönsuojainasetuksen mukaiseksi? Tiedätkö, mitä asiakirjoja tarvitaan? Mitä tehdä, kun standardit on nyt uusittu? 

Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan SGS Akatemian webinaarissa valmistajille. Webinaarissa käydään läpi vaatimukset henkilönsuojainasetuksen mukaisesti sertifioitaville kuulonsuojaimille (tekninen tiedosto ja merkinnät), SGS:n tyyppitestaus- ja sertifiointiprosessi, hakemus, mitä tarvitaan tekniseen tiedostoon, merkinnät, kuinka hakea C2/D-moduulia, uusimmat standardointimuutokset koskien testausta ja vaatimuksia. Myös olemassa olevat standardit käydään läpi yleisellä tasolla.

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, kuinka nämä muutokset vaikuttavat toimintaasi. Webinaari on englanninkielinen. 

 

 

 

 

 

Ota meihin yhteyttä