Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 02. helmikuuta 2022

MIHIN: 03. helmikuuta 2022

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Suomi

HINTA

929 € (+ ALV)

ILMOITTAUDU

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä koulutuksesta.

ISO 13849 ohjelmistoturvallisuus 

Koulutus (2.-3.2.2022) on siirretty, uusi päivä on 11.-12.5.2022 klo 09:00 - 17:00. Siirry uuteen koulutukseen tämän linkin kautta. 
 
Koulutus järjestetään Juju kampuksella osoitteessa: Takomotie 8, Helsinki.

Tuottavatko koneiden turvallisuus ja ohjausohjelmistot harmaita hiuksia? Ovatko vaatimukset hankalia tulkita? Täyttävätkö tuotteet varmasti vaatimukset? Tervetuloa SGS:n koulutukseen, jossa painopiste on standardin ISO 13849 ohjelmistovaatimuksissa, valinnaisuuksissa ja taustassa sekä tekniikoissa ja menetelmissä. Materiaalissa ja esimerkeissä annetaan myös eväitä, miten täyttää vaatimukset ja tuottaa siitä tarvittava dokumentaatio omassa kehitysprosessissa - ja näin helpottaa ohjelmallisesti toteutettavien turvatoimintojen toteutusta.

Koulutus on suunnattu yrityksille, jotka osana tuotteitaan kehittävät tai alihankkijana toteuttavat turvallisuuteen liittyviä koneiden ohjausohjelmistoja, joilta vaaditaan ISO 13849:n mukaisuutta suoritustasoilla PLr = a...e. Koulutuksen kohderyhmää ovat kehitysprosessista vastaava henkilöstö, mutta myös kehittäjät, jotka haluavat syventää ymmärrystään ohjelmistoturvallisuudesta.

Koulutukseen ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus esittää ennakkokysymyksiä, joita pyritään käsittelemään osana koulutusta. Ennakkokysymykset voi lähettää Anne Paakkunaiselle viimeistään 18.01.2022.

Koulutuksessa läpikäytävä materiaali jaetaan osallistujille ja se on käytössä myös sähköisessä muodossa.

Kieli: suomi, osa materiaalista on englanniksi

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat:

Timo Vepsäläinen, Functional Safety Specialist, SGS
Esa Laine, Machinery Safety Specialist, SGS  

Hinta:

Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 929 €/hlö. Muut samasta yrityksestä 829 €/hlö, jos laskutetaan samalla laskulla. Hintaan lisätään 24% arvonlisävero.

Ilmoittautuminen:

18.1.2022 viimeistään.

Saat vahvistuksen sähköpostitse kahden päivän sisällä. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä SGS.Akatemia@sgs.com

Huom! SGS Akatemia on lomalla 24.12.2021. - 7.1.2022. Tänä aikana viestit saattavat viivästyä.  

 
Ehdot: 

Noudatamme THL:n ohjeistusta Covid-19 osalta: tarkista ennen koulutukseen saapumista ajankohtaiset ohjeet THL:n sivuilta. Jos ilmoittautuneella on hengitystieinfektio-oireita tai tiedossa altistuminen koronavirukselle, hän ei voi osallistua koulutukseen. Osallistuja huolehtii tarvittaessa itse henkilökohtaisen hengityksensuojaimen hankkimisesta.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kaksi viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. Jos viranomaisten ohjeistus Covid-19 tilanteeseen liittyen vaatii, koulutus voidaan perua myös lähempänä koulutusajankohtaa. Tällaisissa tilanteissa koulutus voidaan järjestää myöhemmin tai maksu palauttaa.

Jos koulutuksen järjestämisajankohtana on voimassa paikallisia kokoontumisrajoituksia, otamme koulutukseen sallitun määrän osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kaikkia ilmoittautuneita ei voida ottaa tilaisuuteen, mahdollisesti jo suoritettu osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa tai koulutuksen järjestämispaikkaa. Jos osallistuja peruu osallistumisen vähintään kaksi viikkoa ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta hyvitetään 50%. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei peruta ollenkaan, hintaa ei palauteta. Mikäli sairastut tai et voi osallistua koulutukseen, ilmoita siitä mahdollisimman pian:  anne.paakkunainen@sgs.com  Koulutuspaikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.


Lisätietoja koulutuksesta: 

Timo Vepsäläinen, puh. 040 5751 411
Esa Laine, puh. 040 6692 447 

 

Ota meihin yhteyttä