Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 12. helmikuuta 2020

MIHIN: 12. helmikuuta 2020

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Suomi

HINTA

459 € (+ALV 24%)

ILMOITTAUDU

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä koulutuksesta.

SGS Akatemia järjestää tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ja tietoturvallisuusasioiden kanssa työskenteleville seminaarin

Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän (ISMS) ja GDPR:n synergia (1/2 päivää)

Aika ja paikka:
12.2.2020 klo 9.00 – 12:30 (Ilmoittautuminen ja aamukahvi klo 8.40 alkaen)
SGS Fimko Oy, Takomotie 8, 00380 Helsinki

Kohderyhmä:
Seminaari on tarkoitettu tietoturvallisuuden kehittämisestä vastaaville sekä tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän (ISMS) kanssa työskenteleville sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietoturvallisuuden ja tietosuojan jatkuvasta kehittämisestä.

Seminaarin tavoite ja sisältö:
Seminaarin tavoitteena antaa osallistujille käytännön näkemys tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmän (ISMS) perustoimintamalleihin ja miten niitä voidaan käyttää hyväksi GDPR vaatimusten ylläpitämiseksi.

Seminaariin ilmoittautuneilla on mahdollisuus esittää ennakkokysymyksiä. Kysymyksiä käydään läpi seminaarin lopussa. Ennakkokysymykset voi lähettää Anne Paakkunaiselle 5.2.2020 mennessä.  

Asiantuntija:
Seminaarin asiantuntijana toimii Mika Jusslin, toimitusjohtaja, NowTI Oy. Mikalla on monipuolinen johtaja- ja asiantuntijakokemus kansainvälisistä yrityksistä, joissa hän on toiminut sekä paikallisella tasolla että pääkonttoreiden palveluksessa.

Hinta:
Seminaarin hinta on 459 €. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu useampi henkilö, pyydäthän erillisen tarjouksen. Hinta sisältää luentomateriaalin sekä aamupalan ja lounaan. Hintaan lisätään 24% arvonlisävero.

Ilmoittautumiset:
Viimeistään 28.1.2020 sivun ylälaidassa olevan ilmoittautumislinkin kautta. 

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan, niin laskutamme koko osallistumismaksun. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Varaamme oikeuden perua koulutuksen vähäisen osallistujamäärän vuoksi viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Emme korvaa mahdollisia asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja.

Lisätietoja seminaarista:
Harri Kaartinen, puh. 040 088 5933, tai 
Anne Paakkunainen, puh. 043 824 9144

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevan linkin kautta:

Ota meihin yhteyttä