Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

MILLOIN

MISTÄ: 12. helmikuuta 2019

MIHIN: 13. helmikuuta 2019

MISSÄ

Helsinki, Suomi

KIELI

Kurssin kieli: Englanti

HINTA

1329 € (+ALV 24%)

ILMOITTAUDU

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä koulutuksesta.

SGS Akatemia järjestää lääkinnällisten laitteiden valmistajille ja maahantuojille koulutuksen

ISO 13485:2016 Medical Devices Internal auditor (2 päivää)

Tämä SGS:n valvoma kurssi on suunniteltu perehdyttämään laatuun ja sääntelyyn erikoistuneet ammattilaiset, insinöörit, suunnittelijat ja johto ISO 13485 -laatujärjestelmien sisäisen auditoinnin vaatimuksiin.

Koulutus järjestetään Helsingissä 12.-13.2.2019 ja se on englanninkielinen.

Koulutuksen tavoitteena on tarjota taitoja ja tietoja, joita tarvitaan sisäisten auditointien suorittamiseen ISO 13485:n vaatimusten mukaisesti. Kurssin suoritettuaan osallistujat:

 • Ymmärtävät ISO 13485: 2016 -standardin vaatimukset sekä direktiivien 93/42 / ETY ja 98/79 / EY laatujärjestelmävaatimukset
 • Osaavat suorittaa sisäisiä laatujärjestelmän auditointeja:
  • ymmärtävät sisäisten auditointien roolin johtamisjärjestelmien ylläpidossa ja parantamisessa
  • osaaavat suunnitella ja valmistautua sisäiseen auditointiin
  • oppivat keräämään todisteita havainnoimalla, kysymällä ja ottamalla näytteitä
  • osaavat tuottaa tosiasioihin perustuvia raportteja siitä, täyttääkö hallintajärjestelmä auditointistandardien vaatimukset
  • osaavat osallistua korjaavien toimenpiteiden prosessiin

 

Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Kaikki oppitunnit ja harjoitteet tehdään englannin kielellä. Kouluttaja puhuu vain englantia.

 

Huom! Koulutuksen aikana käytetään standardia ISO 13485. Saat koulutuksessa käytettäväksi kopion standardista, mutta voit halutessasi myös ostaa itsellesi oman kappaleen. Standardeja voit tilata esimerkiksi tämän linkin kautta.

 

Kurssin vetäjänä toimii Robert Ross McIver, joka on laatujärjestelmäasiantuntija, NB -asiantuntija ja johtava auditoija. Hänellä on 30 vuoden kokemus lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon alalta.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta löydät vaihtamalla sivuston kieleksi englanti. Kieltä pääset vaihtamaan klikkaamalla sivun ylävalikossa olevaa Suomen lippua.

Hinta:

1329 € (+ALV 24%) Hinta sisältää aamiaisen, lounaan ja päiväkahvit. Koulutus laskutetaan etukäteen.

Ehdot:

Osallistujan vastuulla on varmistaa, että koulutus on hänelle soveltuva ja että hänellä on osallistumiseen tarvittavat ennakkotiedot ja osaaminen.

SGS Fimko Oy:llä on oikeus perua koulutus viimeistään kolme viikkoa ennen sen järjestämistä, mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu tarpeeksi osallistujia. SGS Fimko Oy:llä on oikeus vaihtaa kouluttajaa tai koulutuksen järjestämispaikkaa. Jos osallistuja peruu jo maksetun osallistumisen vähintään 3 viikkoa ennen koulutusta, koulutuksen hinnasta hyvitetään 50%. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin tai sitä ei peruta ollenkaan, hintaa ei palauteta. Koulutuspaikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.

Lisätietoa koulutuksesta:

Anne Paakkunainen, Training Coordinator, 09 6963 428,

Seppo Vahasalo, Chief Technical Officer, 040 560 9500

 

Voit myös ottaa meihin yhteyttä allaolevan linkin kautta:

Ota meihin yhteyttä