Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n raide- ja rautatiekaluston tarkastuspalvelut kattavat organisaatioiden rautatiekaluston tai komponenttien itsenäiset tarkastukset.

Raideteollisuuden tarkastuspalvelumme kattavat monia eri osa-alueita kaluston jäännösarvon arvioinneista puhdistusjärjestelmien tehokkuuden tarkastuksiin. Lisäksi voimme tarkistaa kunnossapitoyhtiön puhdistus- ja ylläpitotoimien tehokkuuden kaluston omistajan tai käyttäjän puolesta. Palvelumme kattavat komponenttien, järjestelmien tai koko junan tarkastukset, jotka suoritetaan tiettyjen kriteerien (ikä, käyttöaste, ajomäärä) perusteella. Näin saadaan luotettava arvio laitteiston tilasta ja sen todellisesta kunnosta odotuksiin nähden.

Raideteollisuuden tarkastuspalvelut

Tarjoamme itsenäisiä tarkastuspalveluita, jotka voidaan suorittaa valmistajan omien tarkastusprosessien lisäksi joko toisen tai kolmannen osapuolen toimesta. Näillä tarkastuksilla varmistetaan, että valmistaja suorittaa vaadittavat tarkastukset, sekä tunnistetaan mahdolliset puutteet vaatimustenmukaisuudessa sekä parannustarpeet prosessin kaikissa osissa.

Pakollisten vaatimustenmukaisuustarkastusten lisäksi tarjoamme vuosien kokemukseen perustuvat laadun, viimeistelytöiden ja asiakkaan yhdenmukaisuusvaatimusten mukaiset tarkastukset sekä loppuasiakkaan edellyttämät tarkastukset.

Rautatiekaluston tarkastuspalvelut

Toisinaan tarkastuksissa havaittuja valmiiden ajoneuvojen ongelmia voi olla liian myöhäistä korjata. Tästä syystä komponenttien tai alijärjestelmän tarkastukset joko toimituksen yhteydessä tai säännöllisesti valmistusjakson aikana voivat säästää sekä aikaa että rahaa. Tarkastajillamme on laaja kokemus komponenttitarkastuksista valmistajien ja tavarantoimittajien tiloissa kaikkialla Euroopassa.

Tutustu SGS:n raideteollisuuden tarkastuksiin ja niistä saataviin liiketoimintahyötyihin.