Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n raideteollisuuden sertifiointipalvelut mahdollistavat uuden/päivitetyn rautatiekaluston käyttöönoton eri organisaatioissa.

Raideteollisuuden tiukkojen turvavaatimusten vuoksi tuotantoketjun on täytettävä monia pakollisia ja vapaaehtoisia määräyksiä. Kuljetusalan, logistiikan ja sertifioinnin asiantuntemuksensa ansiosta SGS on ihanteellinen kumppanisi kaikissa raide- ja rautatiekaluston sertifiointiin liittyvissä kysymyksissä.

Rautatiekaluston sertifiointipalvelut

Uusi ja päivitetty rautatiekalusto (veturit, moottorivaunut, moniosaiset yksiköt ja vaunut) on sertifioitava pakollisten ja joissakin tapauksissa myös vapaaehtoisten standardien sekä lainsäädännön ja alan määräysten mukaisesti. SGS:n rautatiekaluston sertifiointipalvelut noudattavat uusia eurooppalaisia rautatieliikennettä koskevia direktiivejä, joten voimme myöntää sertifikaatteja näiden direktiivien mukaisesti kaikille määräykset täyttäville projekteille koko EU:n alueella.

Muut raideteollisuuden sertifiointipalvelut

Vapaaehtoiset raideteollisuuden sertifioinnit auttavat parantamaan laatua ja yhteentoimivuutta kaikissa tuotantoketjun osissa. Nämä palvelut keskittyvät raideteollisuuden komponenttien ja palvelujen laatuun huolto- ja kunnossapitotöiden aikana sekä prosessien ja henkilökunnan osaamisen laatuun.

Suoritamme tavarantoimittajayritysten arvioinnit ja myönnämme hyväksyntäsertifikaatit, jotka vahvistavat, että tavarantoimittajilla on todistetusti riittävät resurssit tuotteen/palvelun tuottamiseen.

SGS:n sertifiointipalvelujen avulla voit varmistua siitä, että yrityksesi raidekalusto, komponentit ja palvelut täyttävät lakisääteiset vaatimukset.