Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n sähköajoneuvojen konsultointi-, testaus-, hyväksyntä- ja sertifiointipalvelut auttavat täyttämään sähköajoneuvojen turvallisuusstandardit ja muut alan määräykset. Autamme takaamaan tuotteen ja henkilökohtaisen turvallisuuden sekä vähentämään vahingonkorvausvaateiden riskiä.

Testaus- ja kalibrointilaboratoriomme, jotka ovat standardien ISO/IEC 17025 mukaisia, keskittyvät sähköajoneuvojen turvallisuuteen. Tämä kattaa toiminnallisen turvallisuuden, jossa sovellamme standardeja ISO 26262 ja IEC 61508, sekä sähköisen, kemiallisen ja mekaanisen turvallisuuden. Huomioimme myös akkujen turvallisuuden, sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMC) ja hyväksyntävaatimukset.

Olitpa erikoistunut infrastruktuuriin, komponentteihin ja järjestelmiin, tiedonsiirto- ja viestintätekniikkaan (ICT) ja/tai valmiisiin ajoneuvoihin, hybridisähköajoneuvot mukaan lukien, voit hyödyntää kokemuksemme, ammattitaitomme ja maailmanlaajuisen verkostomme edut.

Tarjoamme ajovoima-akkujen, korkeajännitteisten energian varastointilaitteiden sekä muiden osien ja koko ajoneuvon testauspalveluita sekä

  • väärinkäyttö- ja käyttövirhetestejä
  • ilmasto-olosuhteiden simulointeja
  • kuljetustestejä.

Ottamalla yhteyttä SGS:ään saat lisätietoa siitä, miten sähköajoneuvopalvelumme voivat auttaa täyttämään kansainväliset vaatimukset ja maksimoimaan tehokkuuden.