Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n palvelut matkustaja- ja hyötyajoneuvoille – vähentävät markkinointiin kuluvaa aikaa ja takaavat tehokkaat homologaatioprosessit.

Ajoneuvojesi tyyppihyväksynnän saaminen vaatii monien erilaisten järjestelmiä ja komponentteja koskevien standardien täyttämistä. Koska sovellettava lainsäädäntö on erilainen eri puolilla maailmaa, tarvitset maailmanlaajuisen asiantuntemuksen luotettavalta palveluntarjoajalta.

Voimme auttaa sinua varmistamaan, että matkustaja- ja hyötyajoneuvosi ovat kohdemarkkinoittesi tyyppihyväksynnän vaatimusten mukaisia. Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet homologaatioasiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen. Näin voimme auttaa sinua täyttämään homologaatio- ja/tai OEM-vaatimukset – missä ikinä liiketoimintaasi harjoitat.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua vähentämään markkinointiin kuluvaa aikaa ja varmistamaan tehokkaat homologaatioprosessit.