Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kun haluat myydä ajoneuvoja ja niiden oheistuotteita kansainvälisillä markkinoilla, sinun on otettava huomioon eri markkinoiden lakisääteidet vaatimukset ja haettava vaaditut hyväksynnät.

SGS tarjoaa valikoiman ajoneuvojen hyväksyntäkonsultointipalveluja, jotka auttavat määrittämään ja hakemaan osille, järjestelmille ja ajoneuvoille vaadittavat hyväksynnät.

Autamme asiakkaitamme saamaan direktiivin 2007/46/ETY mukaisen tyyppihyväksynnän ja läpäisemään eurooppalaisten ja Euroopan ulkopuolisten hyväksyntäviranomaisten myöntämät hyväksynnät. Ajoneuvojen hyväksyntäkonsulttimme voivat:

  • auttaa määrittämään tekniset ja lakisääteiset vaatimukset kohdemarkkinoilla
  • tunnistaa vaaditut hyväksynnät tutkimustuloksiimme pohjautuen
  • optimoida vaadittujen testien määrän ja tehokkuuden
  • tarjota erityisiä neuvoja ongelmiin, jotka voivat johtua lakisääteisten testistandardien puutteellisesta tai epäselvästä sisällöstä
  • tukea hyväksyntäprosessin aikana hakemuksen täyttämisestä hyväksyntäsertifikaattien vastaanottamiseen
  • auttaa valmistelemaan valmistajan asiakirjat eri markkinoille.

Ammattilaisemme kuuluvat alalla toimiviin viranomaiselimiin ja komiteoihin, jotka kehittävät määräyksiä ja/tai laativat vaatimukset, jotka uusien teknologioiden on täytettävä. Tämän ansiosta käytössämme ovat aina ajantasaiset tiedot uusimmista suuntauksista ja kehityksistä, joten asiakkaanamme saat aina alan uusimmat tiedot.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme lisää siitä, miten ajoneuvojen hyväksyntä- ja konsultointipalvelumme voivat auttaa hyväksyntäprosessin läpäisyssä ja kohdemarkkinoille pääsyssä.