Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Lakisääteiset ohjelmat, jotka tutkivat liiketoimintojen kansallisten standardien yhdenmukaisuutta, vaativat laadunvalvonta- ja laadunvarmistustarkastuksia.

Koska tähän ei ole olemassa yhtä yleispätevää ratkaisua, SGS tarjoaa joustavan laadunvarmistusohjelman ja laadunvalvonnan lakisääteisille tarkastuksille, ja ne voidaan mukauttaa paikallisiin tarpeisiin. 

Laadunvalvonta

Laadunvalvontatarkastuksiemme tärkein osa-alue on tarkastushenkilöiden arviointi, jotta heidän palvelunsa täyttäisi aina sekä asiakkaan että lainsäädännön vaatimukset. Pyrimme myös osoittamaan lakisääteisten tarkastuksien olemassa olevat tai potentiaaliset heikot puolet, jotta tarkastushenkilökuntasi voi:

  • Vastata asiakastyöskentelyprosessien muutoksiin
  • Mukauttaa ja kehittää taitojaan lakisäädöksien muutoksien vaatimuksien mukaan – esimerkiksi hallinnollisten prosessien muuttuessa

Laadunvarmistus

Laadunvarmistustarkastuksemme tuovat esiin tavat, joilla koulutus voi parantaa tarkastusprosessia. Tarjoamme myös koulutusohjelmat puolestanne – yritystiloissa tai niiden ulkopuolella – koskien esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • Tarkastuskriteerit
  • IT-järjestelmien päivitykset
  • Hallinnolliset prosessit

Raportoimme myös laitteistojen ylläpidosta ja kalibroinnista, jotta tarkastajien taitoja ja tuntemusta täydentää tarkka ja tehokas toimitustekniikka.

Ota yhteyttä SGS:hen saadaksesi lisätietoa tarkastustarpeidenne mukaisten ohjelmien suunnittelusta ja toimittamisesta. Henkilöstömme on koulutettu ja arvioitu yhtä korkeita standardeja käyttäen kuin tarkastuksien kohteetkin, joten voit olla varma huippuluokan palvelusta.