Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa valikoiman ajoneuvopäästöjen konsultointipalveluja, mukaan lukien päästöjen rajoitusjärjestelmätestauksen ja ajoneuvopolttoaineiden konsultoinnin.

Tällä tavoin autamme varmistamaan vaatimustenmukaisuutesi ajoneuvopäästöstandardien kanssa – mukaan lukien Euroopan unionin päästömääräykset – samalla kun polttoainetehokkuus maksimoituu.

Asiantuntijakonsulteillamme on kokemusta erilaisista päästöjen rajoitusteknologioista, kuten katalysaattoreista ja järjestelmistä, jotka säätelevät haihtumispäästöjen valvontaa, polttoainetta ja pakokaasupäästöjen takaisinkierrätystä. Ja maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta voimme tarjota itsenäistä neuvontaa ja analyysejä kokouksissa kasvotusten kaikista näistä teknisistä aloista.

Lisäksi tarjoamme erittäin luotettavia testituloksia, jotka voivat tukea markkinointiponnistuksiasi ja parantaa mainettasi laadukkaana tekniikan suunnittelijana. 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten päästöjen konsultointipalvelumme auttavat täyttämään asiaankuuluvat kansainväliset määräykset.