Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS kuljettaa sinua eteenpäin autojen edistyksellisten turvallisuusominaisuuksien testauksessa.

Nykyään autot ovat täynnä edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia, joilla parannetaan pitoa, jarrutusta, kaarreajoa – ja jopa kaistan vaihtoa moottoritiellä. Näitä järjestelmiä käytetään poistamaan tai vähentämään törmäyksen vakavuutta. Olemme erittäin kokeneita autojen kuljettajan tukijärjestelmissä ja turvallisuusominaisuuksissa aina ABS:stä ESP:hen. Voimme tarjota laboratoriot turvallisuusominaisuuksien toimivuuden ja tehokkuuden testausta ja ennakointia varten, ja meillä on tieto ja tilat tällaisten järjestelmien testaamiseen ja sertifioimiseen kansainvälisten standardien ja lainsäädännön mukaisesti.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen. Olemme tunnustettuja asiantuntijoita autojen testaustekniikan alalla.
 
Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme ajodynamiikan tarkastus- ja verifiointipalveluja.