Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kuinka monta komponenttia, tuotetta ja materiaalia auton voimansiirtolaitteessa on? Me SGS:ssä pystymme testaamaan ja tarkastamaan ne kaikki.

Auton voimansiirtolaitteet ovat monimutkainen komponenttien yhdistelmä. Moottorista jarruihin ja käytännöllisesti katsoen kaikkeen siltä väliltä – SGS:llä on joukko tarkastukseen erikoistuneita insinöörejä, jotka varmistavat, että jokainen ratkaisevan tärkeä komponentti on tarkoituksenmukainen ja suunniteltu ja valmistettu virheettömästi. Työskentelemme sisäisten testimenetelmiesi mukaisesti ja takaamme myös, että koko voimansiirtolaite vastaa kansainvälisiä standardeja ja turvallisuuslainsäädäntöä. Lisäksi voimme toimittaa testauslaitteet, mikä usein mahdollistaa testauksemme tekemisen kustannustehokkaammin kuin mikä sinulle on mahdollista.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen. Olemme tunnustettuja asiantuntijoita autojen testaustekniikan alalla.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta voimansiirtolaitteen tarkastus- ja verifiointipalveluvalikoimastamme.