Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Sisätilojen maalien, pinnoitteiden ja liimojen testaaminen on tärkeää. Voit luottaa SGS:ään tarkoitukseensopivuuden ja laadun varmistamisessa

Kun käytetään sisätilojen pinnoitteita, kuten maaleja, liimalla kunnostettuja metalleja ja keramiikkaa, on tärkeää käyttää oikeita ja oikeanlaatuisia materiaaleja. Olemme kehittäneet laajan valikoiman testejä ja laadunvalvontatarkastuksia palamiskäyttäytymisestä hankaamiseen, kulumiseen ja naarmuuntumiseen varmistaaksemme, että käytät materiaaleja, jotka täyttävät kansainväliset standardit. Meillä SGS:llä on tarpeellinen tieto tarjotaksemme sinulle kaikki tarvitsemasi laaduntarkastukset.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme sisäosien maalien, pinnoitteiden ja liimojen tarkastus- ja verifiointipalveluja.