Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ajoneuvojen sisäosien materiaalien palamiskäyttäytymistestit auttavat sinua toimimaan teollisuuden sääntöjen mukaisesti – mukaan lukien saksalaisen standardointilaitoksen (Deutsches Institut für Normung) julkaisema DIN 75200 – ja parantamaan tuote- ja henkilöstöturvallisuutta.

Maailman suurimpana tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme monien eri alojen toiminnallista ja metodologista asiantuntemusta. Joustava akkreditointijärjestelmämme tarkoittaa, että voimme mukautua vasta markkinoille tuotuihin uusiin menetelmiin samaan aikaan, kun vielä noudatamme vakiintuneita käytänteitä. Me esimerkiksi testaamme laajasti hyväksytyn FMVSS 302 -syttyvyysstandardin (liittovaltion moottoriturvallisuusstandardi, Federal Motor Vehicle Safety Standard, USA) mukaisesti.

Voimme testata näytekappaleita toimitusketjun kaikista kohdista – raakamateriaaleista lopputuotteisiin. Testimme pystyvät määrittämään minkä tahansa lähteen tutkittavina olevien materiaalien laadun ja turvallisuuden, ja tuloksemme ovat maailman komponentti- ja ajoneuvovalmistajien laajasti hyväksymiä.

Ota yhteyttä SGS:ään ja saat lisätietoja siitä, miten palamiskäyttäytymistestimme voivat auttaa sinua täyttämään tarvittavat viranomaisvaatimukset.