Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ulkotilojen maalien, pinnoitteiden ja liimojen testaaminen on tärkeää. Voit luottaa SGS:ään tarkoitukseensopivuuden ja laadun varmistamisessa.

Kun käytetään ulkotilojen pinnoitteita, kuten maaleja, metalleja ja lakkoja, on tärkeää käyttää oikeita ja oikeanlaatuisia materiaaleja. Olemme kehittäneet laajan valikoiman testejä ja laadunvalvontatarkastuksia varmistaaksemme, että käytät materiaaleja, jotka täyttävät kansainväliset standardit. Meillä SGS:ssä on tarpeellinen tieto tarjotaksemme sinulle kaikki tarvitsemasi laaduntarkastukset aina kulumisen ja hankauksen kestävyystestauksesta siihen, miten hyvin pinnoite suoriutuu erilaisissa sääoloissa.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme ulkotilojen maalien, pinnoitteiden ja liimojen tarkastus- ja verifiointipalveluja.