Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kehitä yhdessä SGS:n kanssa parannettu autoteollisuuden laadunhallintajärjestelmä ja hanki IATF 16949:2016 -sertifiointi.

IATF (International Automotive Task Force) auttaa globaalia autoteollisuutta kehittämään laadukkaita tuotteita. Se julkaisi ensimmäisen IATF 16949 -version lokakuussa 2016. IATF 16949:2016 korvaa vanhentuneen ISO/TS 16949 -standardin ja toimii autoteollisuuden kehittyneenä laadunhallintajärjestelmänä.

IATF 16949:2016 keskittyy autoja valmistavien, niitä huoltavien ja varusteisiin keskittyvien organisaatioiden laadunhallintavaatimuksiin. Päivitetty kansainvälinen standardi tarjoaa autoalalle kattavat ja käyttökelpoiset asiakaskohtaiset vaatimukset sekä työkalut. Sen viitekehys, rakenne ja vaatimukset perustuvat ISO 9001:2015 -standardiin.

Yrityksen auditointiohjelma

Organisaatiot, jotka ottavat IATF 16949 -ohjelman käyttöönsä voivat hyötyä yrityksen auditointiohjelman sertifioimisesta, minkä uusi standardi mahdollistaa. Sitä voidaan soveltaa, jos useita tuotantolaitoksia voidaan tarkastaa yhdessä. Yrityksen auditointiohjelman ansiosta laadunhallintajärjestelmä voidaan keskittää, ja sitä voidaan hallita kaikkien toimipaikkojen säännöllisten sisäisten auditiointien avulla. Koko yrityksen kattavan auditointijärjestelmän ottaminen käyttöön yksinkertaistaa dokumentointi- ja auditointiprosessia, jolloin auditointi voidaan tehdä tehokkaammin sekä säästää kustannuksia ja aikaa, kun toimipaikat auditoidaan kolmen vuoden jaksoissa.

IATF 16949 -sertifioinnin edut

IATF 16949 -sertifiointi auttaa organisaatiotasi

  • varmistamaan tuotteiden ja palveluiden yhdenmukaisen laadun
  • vähentämään vaihtelua ja hukkaa toimitusketjussa
  • ehkäisemään vikoja

Ottamalla IATF 16949:2016 -laadunhallintajärjestelmän käyttöösi, osoitat, että organisaatiosi täytää tiukimmat autojen valmistamiselle ja huoltamiselle asetettavat tehokkuus-, laatu- ja kustannustehokkuusvaatimukset. Sertifiointi mahdollistaa jatkuvan parantamisen ja auttaa pysymään kilpailukykyisenä.

Miten SGS voi auttaa?

Globaali ammattimaisten laadunhallinta-asiantuntijoidemme verkosto auttaa IATF 16949:2016 -sertifiointiprosessissa koulutuksen, esiauditointien ja sertifiointiauditointien avulla

Tarjoamme erilaisia koulutusratkaisuja auttaaksemme sinua ymmärtämään IATF 16949:2016 -standardin, Annex SL:n ja riskiperusteisen ajattelun sekä valtuuttavan johtamisen asettamia vaatimuksia.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää IATF 16949:2016 -sertifioinnista.