Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Jos olet tier 1 tai tier 2 -tavarantoimittaja autoteollisuuden ajoneuvovalmistajille, SGS:n ajoneuvojen elektroniikkapalvelut voivat auttaa sinua täyttämään heidän asettamansa ja/tai käyttämänsä standardit.

Auton sähköturvallisuuden testauspalvelut varmistavat, että osasi ja tuotteesi ovat hyväksyttyjä näiden organisaatioiden toimesta (tunnetaan myös alkuperäisinä laitevalmistajina tai lyhenteellä OEM:t, original equipment manufacturers). Prosessi voi kuitenkin olla vaikea: OEM auton elektroniikka- ja sähköjärjestelmät ovat monipuolisia, ja mutkikkuus sinun kannaltasi lisääntyy, kun toimittamiesi OEM:ien määrä kasvaa.

Voimme opastaa sinut näiden hankaluuksien läpi ja tarjota luotettavan, täsmällisen ja itsenäisen testausyrityksen edut, jolla on vuosien kokemus toimialasta ja vaadittu tekninen ammattitaito.

Toiminnallinen turvallisuus on tuotteen ja käyttäjäturvallisuuden edellytys, ja siksi omaksumme kiinteän lähestymistavan, joka ottaa huomioon turvallisuuden kaikki puolet. Tämä on erityisen tärkeää, kun verkotetuista ajoneuvojärjestelmistä tulee entistä monimutkaisempia ja kun vaarallisten toimintahäiriöiden riski kasvaa.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää, miten voimme auttaa sinua täyttämään valikoiman OEM-vaatimuksia ja tehostamaan liiketoimintaasi.