Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ajoneuvojen konsultointipalvelut ja liitäntäjärjestelmien testauspalvelut auttavat täyttämään määräysten mukaiset vaatimukset.

Standardien ISO/IEC 17025 mukaiset testaus- ja kalibrointilaboratoriomme keskittyvät komponenttien ja ajoneuvon valmistusprosessin luotettavuuteen sekä turvallisuuteen. Tämä tarkoittaa ympäristösimuloinnin hyödyntämistä pienimpienkin kohteiden – kuten yksittäisten ajoneuvon kytkentäliittimien – tutkimiseen ja niiden vaatimustenmukaisuuden takaamiseen.

Suoritamme testit sähköalan kansainvälisen standardisointijärjestön standardien, kuten IEC 60512- ja IEC 60352 -standardien mukaan. Voimme kuitenkin mukauttaa testit joustavasti yrityksesi erityistarpeisiin ja kokoonpanoihin.

Ammattitaitoiset konsulttimme tarjoavat opastusta ja neuvontaa ei-standardisoitujen erikoistestien suorittamiseen. Asiantuntemuksemme ja ammattitaidomme avulla pystymme:

  • laatimaan mukautetun testiohjelman hyväksyttyjen standardien mukaisesti - esimerkiksi DIN - Deutsches Institut für Normung (Saksan standardointi-instituutti)
  • suorittamaan testejä kontaktitekniikoita hyödyntäen (esim. hankauskorroosio, mikrokitka)
  • analysoimaan tarkasti testivirheet ja suosittelemaan mahdollisia parannusehdotuksia
  • laatimaan tarkat testiasiakirjat sekä sertifikaatin
  • käyttämään ympäristösimulaatiota ja toiminnallista testilaitteistoa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten liitäntäjärjestelmien konsultointipalvelumme voivat auttaa yritystäsi täyttämään paikalliset ja kansainväliset vaatimukset.