Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Sähköajoneuvoissa on asennetuista sähköliitännöistä ja liittimistä muodostuva valtava järjestelmä. Luota SGS:n apuun ja varmista, että ne toimivat niin kuin niiden pitäisi.

SGS:llä on laaja valikoima testejä sähköajoneuvojen sähköliitäntöjä ja liittimiä varten. Voimme testata pistokejärjestelmän (IEC61508), Vehicle to Grid (V2G) -teknologian, joka arvioi, onko ajoneuvo liitetty asemaan ja sen, että ajoneuvon akkujärjestelmään säädetään oikea sähkövirta ja jännite. Lisäksi voimme auttaa kehittämään ja testaamaan erityisesti sinun ajoneuvosi sähköliitännät ja liittimet kansainvälisten standardien mukaisesti – kaikki yhdestä toimipaikasta.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme sähköliitäntöjen ja liittimien testaus- ja verifiointipalveluja.