Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS testaa ajoneuvojen liitinjärjestelmät sähköalan kansainvälisen standardisointijärjestön standardien, kuten IEC 60512 ja IEC 60352 standardien mukaan. Tämä takaa tuotteiden luotettavuuden ja auttaa täyttämään määräysten mukaiset vaatimukset.

Ajoneuvojen liitäntäjärjestelmien testaus- ja kalibrointilaboratoriomme, jotka ovat standardien ISO/IEC 17025 mukaisia, keskittyvät osien ja ajoneuvojen valmistusprosessin luotettavuuteen sekä turvallisuuteen. Tämä tarkoittaa ympäristösimuloinnin käyttämistä pienimpienkin kohteiden – kuten yksittäisten ajoneuvon sähköliittimien – tutkimiseen ja niiden vaatimustenmukaisuuden takaamiseen.

Voimme mukauttaa testausprosessin yrityksesi tarpeisiin ja ajoneuvojen liitinjärjestelmien erityisiin kokoonpanoihin. Tarjoamme seuraavia palveluita:

  • mukautettujen testiohjelmien laatiminen hyväksyttyjen standardien mukaisesti, esimerkiksi DIN (Deutsches Institut für Normung, Saksan standardointi-instituutti), IEC
  • liitäntätekniikan avulla suoritettavat testit (esim. hankauskorroosio, mikrokitka)
  • testivirheiden tarkka analysointi ja mahdolliset parannusehdotukset
  • tarkkojen testausasiakirjojen laadinta ja sertifiointi
  • ympäristösimuloinnin ja toiminnallisen testilaitteiston käyttö.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten liitäntäjärjestelmien testauspalvelumme voivat auttaa parantamaan yrityksesi luotettavuutta ja täyttämään kansainväliset vaatimukset.