Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n tehoelektroniikkaa koskevat palvelut – varmistavat, että ajoneuvojesi sähköiset komponentit vastaavat kaikkia asianmukaisia määräyksiä, lainsäädäntöä ja kansainvälisiä standardeja.

Ajoneuvosi sisältävät ratkaisevan tärkeätä tehoelektroniikkaa. SGS voi auttaa varmistamaan, että käyttämäsi sähkökomponentit noudattavat määräyksiä, lainsäädäntöä ja kansainvälisiä standardeja. Tarjoamme sinulle valikoiman palveluita: ajoneuvojesi tehoelektroniikan, sähköjohtojen, liitosten ja latausasemien testauksen käyttövarmuuden, turvallisuuden ja tehokkuuden kannalta.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet tehoelektroniikka-asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen. Näin voimme auttaa yritystäsi täyttämään kaikki turvallisuuteen ja määräyksiin liittyvät velvoitteet – missä ikinä liiketoimintaa harjoitatkin.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa sinua varmistamaan, että ajoneuvosi sähköiset komponentit täyttävät kaikki asianmukaiset määräykset, lainsäädännön ja kansainväliset standardit.