Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Miten voimme auttaa sinua verifioimaan, että tietoviihdejärjestelmänne ovat sekä houkuttelevia käyttäjän ja tuottajan kannalta että standardien mukaisia?

Ovatpa kyseessä sitten kansainväliset standardit tai omat sisäiset standardisi – tai molemmat – SGS:llä on tarvittava asiantuntemus ajoneuvoihin asennettaviksi suunniteltujen tietoviihde- ja multimediajärjestelmien verifiointiin ja testaukseen. Tietyt säännöt koskevat esimerkiksi televisiota, joka näkyy kuljettajan istuimelta. Onko esimerkiksi television katsominen tietyllä seudulla laillista, kun auto on pysähtynyt liikennevaloihin, vai täytyykö moottorin olla sammutettuna, ennen kuin televisiota voi käyttää? Me voimme vastata kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa kehittämään uusia ja houkuttelevia tietoviihdejärjestelmiä, jotka innostavat sekä ajoneuvon valmistajia että loppukäyttäjiä. Voimme myös auttaa turvaamaan, että tietoviihdejärjestelmät on suunniteltu, tuotettu ja asennettu täsmälleen standardiesi mukaisesti.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme tietoviihteen ja multimedian testaus- ja verifiointipalveluja.