Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Valaistukseen kuuluu enemmän kuin vain tien näyttäminen eteenpäin. Anna SGS:n auttaa sinua testaamaan ja verifioimaan autojen valaistus.

Autojen valaistusteknologiat ovat kehittyneet yhä paremmiksi viime vuosien aikana. Sen lisäksi, että valot valaisevat tien eteenpäin ja näkyvät ajoneuvon jarruttaessa, ne voivat olla myös tyylikkäät lisävarusteet – siihen pisteeseen, jossa niitä tarjotaan kalliina valinnaisina lisinä. Monia uusia toiminnallisuuksia ja teknologioita ollaan vasta ottamassa käyttöön, mikä korostaa kehittämisen aikana ja jälkeen tapahtuvan testauksen tärkeyttä. SGS:llä on tarvittava ammattitaito, kokemus ja laboratoriokapasiteetit, joilla se voi auttaa sinua testaamaan ja kehittämään uusia autojen valaistusratkaisuja – ja varmistamaan, että ne noudattavat kansainvälisiä standardeja.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme autojen valaistuksen testaus- ja verifiointipalveluja.