Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kuljettajan tukijärjestelmät eivät ole mitään ilman turvallisuutta. Anna meidän auttaa arvioimaan ja parantamaan niiden tehokkuutta.

Nykyaikaisissa ajoneuvoissa on laaja valikoima kuljettajan tukijärjestelmiä ja -laitteita kaistan vaihdon varoituksista automaattiseen vakionopeudensäätimeen, ja niihin kuuluu mm. ääniluotain, tutka, kamerat ja laserit. Voimme auttaa mittaamaan, parantamaan ja sertifioimaan nämä järjestelmät viimeisimpien kansainvälisten standardien mukaisesti. Kuljettajan tukijärjestelmissä on kyse ennen kaikkea turvallisuudesta: törmäyksen mahdollisuuden pienentämisestä ja, jos onnettomuus on tapahtunut, vaikutusten minimoimisesta. Anna meidän auttaa varmistamaan asiakkaidesi turvallisuus.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme kuljettajan tukijärjestelmien testaus- ja verifiointipalveluja.