Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kansainvälisille markkinoille ajoneuvoja tai niiden osia myyvien yritysten on täytettävä vaaditut hyväksynnät kohdemarkkinoiden lakisääteisten määräyksien mukaisesti.

SGS tarjoaa ajoneuvojen hyväksyntäpalveluja, joilla varmistetaan testiprosessien läpäisy ja tuotteita koskevien standardien sekä määräyksien vaatimustenmukaisuus.

Ajoneuvojen hyväksyntäpalvelumme tarjoavat seuraavia etuja:

  • tukea osien, järjestelmien tai ajoneuvojen hyväksyntöjen saamiseksi Saksan StVZO-määräsyten, EY-direktiivien ja ECE-määräysten sekä muiden kansainvälisten säädösten ja ajoneuvojen hyväksyntästandardien mukaisesti sekä erikoisasiantuntemusta Turkin ja Taiwanin alueilla
  • valtuutetut hyväksyntätestauspalvelut
  • konsultointia teknisten ja lakisääteisten vaatimuksien määrittämiseksi kohdemarkkinoilla ja vaadittujen hyväksyntöjen tunnistamiseksi
  • tukea valmistajan asiakirjojen laatimiseen
  • konsultointia liittyen sertifiointiin ja turvallisuusongelmiin sekä sähköajoneuvoihin liittyviin kysymyksiin

Standardin ISO/IEC 17025 mukaisena teknisenä tarkastajana käsittelemme yrityksesi hyväksyntäprosessin eurooppalaisten ja Euroopan ulkopuolisten hyväksyntäviranomaisten välityksellä. Arvioimme ajoneuvoja, järjestelmiä ja osia puolestasi ja valmistelemme testiraportit, jotka vaaditaan hyväksyntöjen hakemiseen.

SGS on valtuutettu suorittamaan testauksia yli 200 paikallisen ja kansainvälisen testausjärjestelmän mukaisesti, mukaan lukien EY-puitedirektiivit 2007/46/EY luokan M (henkilöautot, bussit), N (rekat) ja O (perävaunut) ajoneuvoihin sekä direktiivi 2002/24/EY luokan L ajoneuvoihin (moottoripyörät ja kevyet 3- ja
4-pyöräiset ajoneuvot).

Ammattilaisemme suorittavat kyseiset testit standardin ISO/IEC 17025 mukaisen maailmanlaajuisen laboratorioverkostomme ja ulkoisten testauslaboratoriomme avulla. Testaus voidaan myös suorittaa omassa laboratoriossanne edellyttäen, että se täyttää vastaavat vaatimukset.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin kerromme lisää siitä, miten ajoneuvon hyväksyntäpalvelumme auttavat uusille kohdemarkkinoille pääsyssä.